Başkan Özcan’dan Sultanlara tam destek

Başkan Özcan’dan Sultanlara tam destek Başkan Özcan’dan Sultanlara tam destek
A- A+

Abdullah Onur Başkanlığında yeni oluşturulan Bolu Belediyespor Yönetimi birbiri ardına flaş transferler yaparken, hedef yeniden Bolu’da voleybolu canlandırmak olarak ifade edildi.

Bolu Belediyespor Başkanı Abdullah Onur bir yandan sezon öncesi bu yıl 2. Ligde mücadele edecek profesyonel takımı kurmak için önemli adımlar atarken, bir yandan da Bolulu gençlerin yeniden voleybola olan tutkularını canlandırmak için alt yapı çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Sezon öncesi hazırlıklarına başlayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı için dün akşam bir tanışma yemeği düzenlendi. Kulüp Başkanı Abdullah Onur, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Kadro ve Oyuncuların katıldığı yemekte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da hazır bulundu.

Bu yıl oluşturulan yeni Yönetimin ve takımın yeniden Sultanlar Ligine çıkacağına inancının tam olduğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, takıma her yıl olduğu gibi bu sezonda destek olacağını, maçlarda yine tribünde olacağını belirtti. 

Kulüp Başkanı Abdullah Onur ise yaptığı konuşmada; Başkan Özcan’a yemeğe katılımından ve verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Yemek çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler